Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 57.38.890
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση

210 57.38.890

45 χρόνια μαζί

6 Καταστήματα

Cart
  • 0
  • 0
Το καλάθι σας είναι άδειο

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Η εταιρεία SAGIAKOS, ιδρύθηκε το 1972 από τα αδέρφια Κούλη και Νίκο Σαγιάκο.

Ύστερα από μια μακρόχρονη πορεία, το group SAGIAKOS κατέχει σήμερα μια δυναμική θέση και παρουσία στην ελληνική αγορά και έχει αναγνωριστεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στην ανδρική, γυναικεία παιδική υπόδηση και ένδυση.

Από το 1972 η εταιρεία, δραστηριοποιείται στο χώρο των πολυτελών ανδρικών γυναικείων και παιδικών υποδημάτων αλλά και δερμάτινων ενδυμάτων και αξεσουάρ.

Αυτή τη στιγμή αποτελεί έναν από τους κυρίαρχους του χώρου στην ελληνική αγορά, διαγράφοντας ήδη μια επιτυχημένη και ανερχόμενη πορεία.

Λειτουργεί 6 σημεία λιανικής πώλησης στην Αθήνα και απασχολεί 50 εργαζόμενους.

Ισχυρά brands, φιλοξενούνται στις βιτρίνες των καταστημάτων μερικά από τα οποία είναι:

Byblos, Calvin Klein, Laura Biagiotti, Paris Hilton, UGG Australia, Toms, Tommy Hilfiger, Galliano, Alessandro Dell’ Acqua, Converse, US Polo, Boss Shoes, Alviero Martini, Le Pandorine, Paul’s Boutique, Replay, Noir and Co, Diesel, Geox, Moschino, Lelli Kelly, DKNY, Camper κτλ.

Από το 1985 η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής πώλησης ανδρικών και γυναικείων υποδημάτων και έχει στην κατοχή της την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διανομή διεθνών οίκων (Byblos,Laura Biagiotti,Lorenzi ) τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Από το 2008, έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διανομή του οίκου Paris Hilton Footwear για τις όλες χώρες τις Ευρώπης.

Η εταιρεία, προκειμένου ν’ ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα της αγοράς, λειτουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα από τις αρχές του 2009.


Στόχος του group SΑGIAKOS είναι η συνεχής ικανοποίηση των πελατών της με σεβασμό και συνέπεια, προσφέροντάς τους εξαιρετική ποιότητα προϊόντων, μοναδική εξυπηρέτηση και ιδιαίτερες προτάσεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, συγχρονισμένες πάντα με τις πιο πρόσφατες τάσεις της διεθνούς μόδας.

Οι ιστοσελίδες www.sagiakos.gr είναι ενημερωτικά και ηλεκτρονικα κατάστήματα.
Αποτελούν την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας SAGIAKOS Α.Ε. (με ΑΦΜ: 093551149). Η εταιρεία μας λειτουργεί 6 σημεία λιανικής πώλησης στην Αθήνα


Αριθμός Μητρώου Προμηθευτών*
068819103000

*Μητρώο Προμηθευτών που συνάπτουν συμβάσεις από απόσταση (άρθρο 4 του Ν. 2251/94)
Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Top