Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 57.38.890
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση

210 57.38.890

45 χρόνια μαζί

6 Καταστήματα

Cart
  • 0
  • 0
Το καλάθι σας είναι άδειο

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές εντός Ελλάδας

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας, πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες άνω των 30€. Για παραγγελίες κάτω των 30€, το κόστος είναι 3€! (Εξαιρούνται περίοδοι προωθητικών ενεργειών με Δωρεάν Μεταφορικά)

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών "ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ" ή της εταιρείας ταχυμεταφορών "Γενική Ταχυδρομική". Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας από οποιοδήποτε από τα ταχυδρομικά γραφεία των ΕΛΤΑ (850) ή από τα 300 κατάστημα της εταιρείας "Γενική Ταχυδρομική", στην Ελλάδα.

Αποστολές στο εξωτερικό

Για τις αποστολές στο εξωτερικό έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μια από τις παρακάτω μεθόδους, ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης και το κόστος αποστολής.

Η Χρέωση στις περιπτώσεις αυτές ποικίλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού , την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και το συνολικό βάρος(ή ογκομετρικό βάρος) των προϊόντων της κάθε παραγγελίας. Το κόστος αποστολής για κάθε προϊόν εμφανίζεται στη σελίδα του, στην ενότητα Αποστολή.

Για τις αποστολές στο εξωτερικό , έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις παρακάτω μεθόδους, ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης και το κόστος αποστολής:

Για τις αποστολές εντός Ευρώπης η χρέωση είναι στα €15, για προϊόντα συνολικού βάρους έως 2 Kgr και παράδοση σε 2-3 εργάσιμες.

Οι αποστολές εκτός Ευρώπης επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής €22, για προϊόντα συνολικού βάρους έως 2 Kgr. Η αποστολή θα γίνεται με συστημένο δέμα μέσω ΕΛΤΑ.

  • UPS
  • ΕΛΤΑ (Απλό Ταχυδρομείο)
  • EMS
  • Γενική Ταχυδρομική (μόνο σε παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο και την Βουλγαρία)

Αποστολές στην Κύπρο
  • ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ
  • ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ

Για αποστολές στην Κύπρο, εάν η επιλεγμένη μέθοδος αποστολής είναι η Εμπορευματική Μεταφορά της Γενικής Ταχυδρομικής, πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής ανεξαρτήτως ποσότητας, αν η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα €69. Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των €69 με την ίδια μέθοδο αποστολής είναι €5,99 ανά αποστολή.

Η υπηρεσία αποστολής με τις Εμπορευματικές μεταφορές πραγματοποιούνται με πλωτά μέσα. Οι Αποστολές γίνονται συγκεντρωτικά από τις αποθήκες μας βάσει προγράμματος του μεταφορέα κάθε Εργάσιμη ΠΕΜΠΤΗ, γεγονός που σημαίνει πως αν η παραγγελία πραγματοποιηθεί μετά την Πέμπτη το πρωί ή για κάποιο λόγο τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται στις αποθήκες μας μέχρι τότε, θα συμπεριληφθεί αναγκαστικά στην φόρτωση της Επόμενης Εβδομάδας. Οι αποστολές φθάνουν στην Κύπρο, στην πόλη Λάρνακα, έπειτα από 4-5 ημέρες και διανέμονται στον προορισμό που έχετε επιλέξει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία άφιξης.

Αν επιθυμείτε Αερομεταφορά με Γενική Ταχυδρομική, οι αποστολές πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής όταν η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα €150, εάν η χρέωση είναι μικρότερη των €150, το κόστος αποστολής είναι €10 και η παράδοση στον προορισμό τους σε 2-3 εργάσιμες.Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος sagiakos.gr αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 12:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας ή αναμονή τραπεζικού εμβάσματος).

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 4-6 εργάσιμες ημέρες λόγω πανδημίας.

Για τις αποστολές στην Κύπρο με την Εμπορευματική Μεταφορά της Γενικής Ταχυδρομικής, ο χρόνος Παράδοσης των παραγγελιών είναι 4-10 εργάσιμες ημέρες.

Για τις αποστολές στο εξωτερικό , ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με EMS, 5-7 εργάσιμες για αποστολές με ΕΛΤΑ (αγορές INTERNATIONAL) και 2-3 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με Γενική Ταχυδρομική (Κύπρος/Βουλγαρία) η UPS.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Top